Bilet eveniment gratuit – Evită durerea prin tehnica alăptării corecte

lei

Sâmbătă, pe 16 martie ne întâlnim de-adevăratelea 😍 la un eveniment de o oră și jumătate despre tehnica alăptării corecte cu Adina Păun, moașă licențiată și absolventă de master în cadrul UMF Carol Davila, consultant în alăptare de peste zece ani, cu certificare internațională IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant).

12% dintre mame alăptează în Romania. Nu pentru ca sunt bolnave, ci pentru ca de cele mai multe ori, nimeni nu se obosește să le informeze corect. Nimeni nu își bate capul cu ele. Ce informare, doar femeile au alăptat dintotdeauna. Ce mare greutate? Ei bine, poate fi! Poate fi foarte greu. Și nu ai cum sa arați cu degetul o femeie care nu a alăptat, pentru ca pur și simplu nu a fost vina ei. Toate mamele fac tot ce pot mai bun pentru copiii lor.

Asigurați-vă că aveți cu cine să lăsați copilul pentru cele două ore fiindcă accesul în sală este permis doar adulților.

Evenimentul va fi fotografiat iar imaginile vor fi postate pe retelele de socializare și pe site-urile LaPrimulBebe. Înscrierea reprezintă acordul de a fi fotografiat/fotografiată. 

Evenimentul este în acest moment SOLD OUT însă vă puteți înscrie pe lista de așteptare aici: https://forms.gle/dqFZbKxWQoHEuRam8

Stoc epuizat

Categorie: SKU: eveniment_alaptare

  Descriere

  Un eveniment cu Adina Păun, moașă licențiată și absolventă de master în cadrul UMF Carol Davila, consultant în alăptare de peste zece ani, cu certificare internațională IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant) în care se va discuta despre:

  • Actorii alăptării: nou-născutul, mama, tatăl
  • Mecanismul hormonal al alăptarii
  • Tehnica alăptării corecte
  • Practici legate de alăptare

  La finalul evenimentului vom avea o sesiune de 20 de minute de Q&A în care veți putea pune întrebări Adinei Păun.

  Evenimentul va avea loc în București, Str Negustori 16, sector 2 în locația The Villa (Casa Dimitrie Bolintineanu). Evenimentul va fi fotografiat iar imaginile vor fi postate pe retelele de socializare și pe site-urile LaPrimulBebe. Înscrierea reprezintă acordul de a fi fotografiat/fotografiată. 

  Atenție: evenimentul începe la ora 10:30 și durează până la 12:30. Participarea la eveniment implică prezența până la final (nu va fi permisă plecarea în timpul evenimentului).  Vă rugăm să luați în calcul și o eventuală depășire a timpului alocat, cu 15 minute peste ora de final.
  Accesul bebelușilor și al copiilor nu este permis la eveniment.

  Informații utile pentru a ajunge la eveniment:
  Accesul auto – recomandăm folosirea unui taxi, deoarece nu există parcare dedicată pentru autoturismele personale.
  Accesul cu metroul – Stația Universitate (12 min de mers pe jos)
  Accesul cu tramvaiul – Stația Hristo Botev – tramvai 21 (4 min de mers pe jos)

  Evenimentul este în acest moment SOLD OUT însă vă puteți înscrie pe lista de așteptare aici: https://forms.gle/dqFZbKxWQoHEuRam8