Ai primit cadou cursul: Furia, frica și alte emoții. Dezvoltarea socio-emoțională între 0 – 7 ani

lei

Categorie: SKU: cadou-curs-furia-frica-emotii

  Descriere

  În primii 7 ani, din care cu precădere în primii 3, când creierul are cea mai accelerată dezvoltare din întreaga existență a unui om, copiii trăiesc pentru prima dată cele mai copleșitoare emoții: bucuria, furia, uimirea, tristetea, gelozia, teama, rusinea etc. În acești ani învață să își exprime și să își gestioneze emoțiile și să le înțeleagă pe ale celorlalți. Tot atunci se formează și stima de sine.

  Psihologul Diana Stănculeanu, unul dintre cei mai apreciați experți în sănătate mintală din România, ne vorbește despre achizițiile socio-emoționale ale copilului și rolul părinților pentru o dezvoltare sănătoasă. Diana Stănculeanu este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, dar și a Școlii de Psihoterapie din cadrul Asociației Române de Terapii Cognitiv Comportamentale.

  O mică parte dintre lucrurile pe care le aflăm în acest curs online:

  • Ce trebuie să cunoaștem despre emoțiile negative ale copilului (furie, teamă, tristețe) și cum ajutăm la gestionarea lor?
  • De ce plâng copiii și care este rolul plânsului în dezvoltarea lor ca adulți?
  • Cum le încurajăm stima de sine?
  • Cum gestionăm teama lor de separare?
  • Ce urmărim în privința creșei/grădiniței/bonei?
  • Cum știm dacă se dezvoltă sănătos, din punct de vedere emoțional?

  De modul în care sunt înțelese și gestionate emoțiile în această etapă de vârstă depind toate celelalte arii de dezvoltare necesare pentru viitorul adult: conștientizarea propriei valori și construirea încrederii în sine, performanța școlară și profesională, capacitatea de adaptare, de a lega prietenii și relații, empatia. Deși este o perioadă extrem de provocatoare pentru părinți și copil, în această perioadă se află și cel mai mare potențial biologic de dezvoltare socio-emoțională, pentru care sunt vitale înțelegerea nevoilor copilului și sprijinul din partea familiei.

  Materialul video are durata de două ore și jumătate și poate fi accesat de oriunde, de câte ori vrei tu, timp de 1 lună de zile din momentul achiziționării. Materialul este înregistrarea evenimentului de sală ce a avut loc în 2021 în București.

  Pentru informații sau suport tehnic te rugăm să ne scrii la: [email protected]

  ………………………………………………………………………………………………………………………………………
  LaPrimulBebe organizează cursuri și evenimente de educație parentală pe cele mai arzătoare subiecte pentru părinți. Acestea sunt susținute de cei mai apreciați experți pe zona lor de specialitate. În cei 10 ani de activitate, LaPrimulBebe a organizat peste 300 de evenimente și cursuri online la care au participat peste 80.000 de părinți.