Ești mamă, nu uita de tine

159 lei

Atena Boca, fondator LaPrimulBebe, împărtașește o parte din suflet în evenimentul „Ești mamă, nu uita de tine! Povestea regăsirii de sine după ce am devenit mamă”. Este un eveniment de două ore pline de emoție și presărate cu umor, în care descrie expediția ei pe muntele Kilimanjaro, acoperișul Africii, un vis pe care l-a avut de mai bine de 15 ani și pe care l-a realizat după nașterea primului copil. Povestea Atenei nu este o poveste despre munte, ci este despre regăsirea drumului spre sine, după ce a născut și a simțit că s-a rătăcit cu totul.

Categorie: SKU: curs-esti-mama-nu-uita-de-tine

  Descriere

  Odată cu venirea pe lume a copiilor, uităm de noi, de sufletele noastre, de visurile pe care le avem. Cumva rolul de mamă rămâne singurul, de multe ori pentru prea mult timp.

  Atena Boca, fondator LaPrimulBebe, împărtășește o parte din suflet în evenimentul „Ești mamă, nu uita de tine! Povestea regăsirii de sine după ce am devenit mamă”. Este un eveniment de două ore pline de emoție și presărate cu umor și în care descrie expediția ei pe muntele Kilimanjaro, acoperișul Africii, un vis pe care l-a avut de mai bine de 15 ani și pe care l-a realizat după nașterea primului copil.

  Povestea Atenei nu este o poveste despre munte, ci este despre regăsirea drumului spre sine, după ce a născut și a simțit că s-a rătăcit cu totul. Este o poveste despre ce pierzi și ce câștigi atunci când măcar câteodată alegi să te pui pe tine pe locul întâi.
  „Ce o fi fost în capul meu de am venit aici? De-abia pot să respir! Merg de aproape zece ore și nu se vede niciun refugiu! Doamne Maica Domnului, ce zid mare! Are mai bine de 1 km! În plan vertical! La oxigen 60%! Cum naiba să îl urc, când nu mai duc nici măcar 100 de metri plat? Dumnezeule, aș vrea un elicopter să mă ia de aici. Acum! Horia ce o face? Ce dor îmi e de el. Sper că nu e trist. Sigur îi e dor de mine.”…

  Materialul video are durata de două ore și poate fi accesat de oriunde, de câte ori vrei tu, timp de 1 lună de zile din momentul achiziționării. Materialul este înregistrarea evenimentului de sală ce a avut loc în 2019 în București.

  Pentru informații sau suport tehnic te rugăm să ne scrii la: [email protected]

  ………………………………………………………………………………………………………………………………………
  LaPrimulBebe organizează cursuri și evenimente de educație parentală pe cele mai arzătoare subiecte pentru părinți. Acestea sunt susținute de cei mai apreciați experți pe zona lor de specialitate. În cei 11 ani de activitate, LaPrimulBebe a organizat peste 300 de evenimente și cursuri online la care au participat peste 80.000 de părinți.

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Ești mamă, nu uita de tine”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Post comment