Părinții în fața bullyingului

159 lei

Ce este bullying-ul? Care e diferența dintre tachinare, agresivitate mânată de emoții puternice și bullying? Ce putem modela în copiii noștri ca ei să nu devină agresori, victime sau să știe ce au de făcut în rolul de martori al acestui fenomen? Citește mai jos despre subiectele abordat în acest material video.

Materialul video are durata de trei ore și poate fi accesat de oriunde, de câte ori vrei tu, timp de 1 lună de zile din momentul achiziționării. Materialul este înregistrarea evenimentului de sală ce a avut loc în 2023 în București.

Categorie: SKU: curs-parinti-in-fata-bullyingului

  Descriere

  Copiii au nevoie să întâlnească, să cunoască, să învețe să traverseze și să gestioneze tot felul de situații. Singuri! Ajutați și ghidați de părinți, dar nu au nevoie ca părintele să le măture drumul în fața pașilor lor.
  Copiii au nevoie să fie respinși de alți copii, să se împingă, să se lovească, să își vorbească urât, să se ignore, să se trădeze, să se mintă, să fie geloși. Tocmai ca să învețe cum să gestioneze toate aceste lucruri pe care le vor întâlni pe parcursul vieții. Să se vadă și să se simtă în toate aceste situații.
  Bullying nu este dacă ne vorbim urât, nu este dacă ne împingem sau ne lovim, nici dacă ne înjurăm.
  Bullyingul are nevoie să îndeplinească câteva condiții CUMULAT ca să devină bullying. În rest sunt comportamente punctuale cu cauzele lor, cu scopul lor și cu alte metode de ghidaj.
  Tocmai pentru că am sesizat în ultimii ani aceste discuții și etichete puse în afara realității am decis să aducem în fața părinților informații din cele mai bune surse de informare.
  Diana Stănculeanu, Psihoterapeut și Expert național în sănătate mintală, Dr. Bogdan Fițiu, Medic specialist Psihiatrie Pediatrică, și Ciprian Ghișa, Director de școală, ne aduc lumină în acest subiect, ne ajută să vedem ce e acela bullying, de ce apare, cum îl gestionăm și care sunt efectele lui asupra copiilor și familiei dacă îl ignorăm.

  Materialul video are durata de trei ore și poate fi accesat de oriunde, de câte ori vrei tu, timp de 1 lună de zile din momentul achiziționării. Materialul este înregistrarea evenimentului de sală ce a avut loc în 2023 în București.

  Pentru informații sau suport tehnic te rugăm să ne scrii la: [email protected]

  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  LaPrimulBebe organizează cursuri și evenimente de educație parentală pe cele mai arzătoare subiecte pentru părinți. Acestea sunt susținute de cei mai apreciați experți pe zona lor de specialitate. În cei 11 ani de activitate, LaPrimulBebe a organizat peste 300 de evenimente și cursuri online la care au participat peste 80.000 de părinți.

  1 recenzie pentru Părinții în fața bullyingului

  1. Montessori

   Întotdeauna am avut o experienta placuta citind articole scrise de voi, multumim.

  Adaugă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Post comment