Virozele la copii (0-7 ani). De la prevenție la recuperare

159 lei

(O recenzie client)

Ce sunt virozele? Care este diferența dintre virus și bacterie? De ce copiii sunt mai susceptibili la viroze decât adulții? Care este diferența dintre răceala comună și gripă? Totul despre virozele care se manifestă frecvent la copii: gripa, răceala comună, faringita, amigdalita, virozele gastrointestinale, precum și alte viroze comune la copii: varicelă, rujeolă, oreion etc. Cum prevenim virozele și ce putem face pentru a spori imunitatea copiilor? Există o legătura între starea emoțională a copilului și îmbolnăvire (scăderea imunității)? Cum gestionăm eficient acasă tratamentul virozelor și când este necesară asistența medicală? Care sunt cele mai frecvente mituri și informații eronate despre viroze?

Dr Raluca Ghionaru, Medic Primar Medicina de familie, ne va aduce claritate în cursul ”Virozele la copii. De la prevenție la recuperare”, despre acest subiect de mare actualitate pentru părinți în perioada intrării în colectivitate a copiilor, în perioada rece, și nu numai. Citește mai jos despre subiectele abordate.

Materialul video are durata de două ore și poate fi accesat de oriunde, de câte ori vrei tu, timp de 1 lună de zile din momentul achiziționării. Materialul este înregistrarea evenimentului de sală ce a avut loc în 2023 în București.

 

Categorie: SKU: curs-virozele-la-copii

  Descriere

  Doamna Dr. Raluca Ghionaru, Medic Primar Medicina de familie, ne răspunde la unele dintre cele mai arzătoare întrebări în cadrul acestui material video:

  1. Ce sunt virozele? Care este diferența dintre virus și bacterie?
  2. De ce copiii sunt mai susceptibili la viroze decât adulții?
  3. Care este diferența dintre răceala comună și gripă?
  4. Totul despre virozele care se manifestă frecvent la copii: gripa, răceala comună, faringita, amigdalita, virozele gastrointestinale, precum și alte viroze comune la copii: varicelă, rujeolă, oreion etc.
  5. Cum prevenim virozele și ce putem face pentru a spori imunitatea copiilor?
  6. Există o legătura între starea emoțională a copilului și îmbolnăvire (scăderea imunității)?
  7. Cum gestionăm eficient acasă tratamentul virozelor și când este necesară asistența medicală?
  8. Care sunt cele mai frecvente mituri și informații eronate despre viroze?

  Iar la final, cum ne-am obișnuit deja în evenimentele LaPrimulBebe, doamna doctor răspunde întrebărilor părinților  într-o sesiune de întrebări și răspunsuri.

  Materialul video are durata de două ore și poate fi accesat de oriunde, de câte ori vrei tu, timp de 1 lună de zile din momentul achiziționării. Materialul este înregistrarea evenimentului de sală ce a avut loc în 2023 în București.

  Pentru informații sau suport tehnic te rugăm să ne scrii la: [email protected]

  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
  LaPrimulBebe organizează cursuri și evenimente de educație parentală pe cele mai arzătoare subiecte pentru părinți. Acestea sunt susținute de cei mai apreciați experți pe zona lor de specialitate. În cei 11 ani de activitate, LaPrimulBebe a organizat peste 300 de evenimente și cursuri online la care au participat peste 80.000 de părinți.

  1 recenzie pentru Virozele la copii (0-7 ani). De la prevenție la recuperare

  1. Daniela

   Este perfect pt a ne informa cu privire la bebeii noștri!

  Adaugă o recenzie

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Post comment